Hei sinä onnekas taikakalun omistaja! Ei, en tarkoita taikasauvaa. Enkä taikahattua. Tarkoitan älypuhelintasi. Olet onnekas! Sinulla ei koskaan voi tulla tylsää hetkeä. Onhan takataskussasi tai kätesi jatkeena aina pohjaton viihdekeskus, jonka sisällön saat vieläpä optimoitua juuri itsellesi sopivaksi. Olisitko koskaan kuvitellut moisen olevan mahdollista? Eipä olisi kukaan muukaan voinut! Älypuhelimet ovat onnistuneet mullistamaan elämämme äärimmäisen lyhyessä ajassa. Teknologian ja internetin kehittyessä mobiilipelaamisesta on tullut yhä suositumpaa kuin koskaan ennen. App Storessa tai Play Kaupassa on tarjolla lähes rajaton määrä erilaisia sovelluksia, joista löytyy jokaiselle varmasti sopivaa tekemistä. Mikä on sinun valintasi? Tässä artikkelissa esittelemme muutaman pelin, jotka rynnivät tiensä suosikkipelien listalle.

 

Pokemon GO

Pokemon GO on ilmaissovellus, joka perustuu lisättyyn todellisuuteen. Se saavutti runsaasti suosiota julkaisuvuonnaan. Tämän sovelluksen hyviksi puoliksi voisi mainita sen, että se kannusti lapsia ja nuoria liikkumaan runsaasti enemmän. Kuitenkin se aiheutti myös runsaasti vaaratilanteita, kun pokemonin metsästäjät eivät huomanneet katsoa eteensä oikeassa maailmassa.

Pelin alussa saat luotua itsellesi haluamasi näköisen avatarin, minkä jälkeen saat valita ensimmäisen pokemonisi. Sen jälkeen avatarisi näkyy älypuhelimesi sijaintia hyväksi käyttäen kartalla siellä missä sinäkin olet. Kartalla näet, mistä voit pyydystää pokemoneja. Sinun pitää mennä niiden luo, jotta saat napattua ne kiinni. Peli hyödyntää lisätty todellisuus-ominaisuutta, jossa pokemonit näkyvät ruudulla sellaisena kuin ne näkyisivät oikeassa elämässä.

Piano Tiles ja Piano Tiles 2

Sekä Piano Tiles että Piano Tiles 2 ovat niittäneet suuresti mainetta. Eikä ihmekään: ovathan molemmat pelit vahvasti addiktoivia. Menestys pelissä avaa sinulle aina vaan vaikeampia tasoja, ja monet klassikkokappaleet ovat jo ennestään tuttuja. Tarkoituksena on soittaa kappaleita painamalla pianon oikeita koskettimia aina vaan nopeutuvalla tahdilla ja oikeaan aikaan sekä tarpeeksi pitkään. Samat biisit saattavat alkaa pitemmän päälle kyllästyttämään, mutta toisaalta on kutkuttava ajatus päästä vaikeistakin tasoista läpi onnistuneesti. Ja aina voit ostaa peliin uutta, eksklusiivista sisältöä! Pluspuolena saat myös nauttia hyvästä musiikista!

Subway Surfers

Hurjapäille sopiva peli johdattaa sinut läpi kiireisen kaupungin – hyppimällä junien ja maanlaisten kattoja pitkin! Addiktoivassa pelissä voi päästä aina vain pidemmälle. Pärjäätkö nopeutuvassa tahdissa ja vaikeilla tasoilla? Haasta itsesi ja yritä lyödä oma ennätyksesi.

Slither.io

Päivitetty versio perinteisestä matopelistä – mutta ei ihan kuitenkaan. Kyseessä on nimittäin ryhmäpeli. Tässä pelissä matoja – ja pelaajia – on monta! Tarkoituksena on syödä muiden pelaajien matoja sekä matoruokaa ja kasvaa mahdollisimman mahtavaksi ja pitkäksi madoksi. Pystytkö kasvattamaan madostasi koko pelin pisimmän? Yritä parhaasi ja yritä rikkoa edellinen ennätyksesi kasvamalla aina vain pidemmäksi ja pidemmäksi. Onnea matkaan!

My Talking Tom

Puhuva kissa. Mitäs ihmettä? Kyseessä on ehkäpä sovelluskaupan hauskin ilmainen applikaatio. Viihdettä riittää tuntikausiksi. Oma kisulisi Tom nimittäin toistaa kaiken mitä sanot – söpöllä kissamaisella äänellään! Tomin kanssa myös pystyy puuhailemaan kaikennäköistä ja kissa pelleilee myös itsenäisesti puheen lomassa. Millaiseksi haluaisit pukea Tomin? PSST… Tiesitkö että Tomilla on myös tyttöystävä? Kyllä vain! Voit ladata omaksesi myös vaaleansävyisen tyttökissan, My Talking Angelan. Sovellus toimii samalla periaatteella, sillä erotuksella että Talking Tomin sijasta päätähtenä toimii tyttökisu Talking Angela.

Candy Crush Saga

Tämä peli on koukuttanut miljoonia pelaajia ympäri maailman. Karkkien murskaaminen käy melkein terapiasta, ja oman ennätyksen lyöminen on hauskaa puuhaa! Pelin perusidea on tuttu, mutta karkit tuovat siihen mukavan lisämausteen. Mikä on sinun karkkiennätyksesi? Haluaisitko pystyä vielä parempaan? Ei kun pelaamaan!